| fatih findikci | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: fatih findikci Perş. Ocak 31, 2008 3:07 pm | |
| c selamun aleykum millet ben fatih fındıkcı inş bu sitede digeri gibi olmaz hade bakalum uşaklar görüşürük... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: ooooooo fatih beyyy Perş. Ocak 31, 2008 3:09 pm | |
| bu siteyi adam gibi kullnırsanız bu siteye bişe olmaz sn merak etme fatih sn küfürlü knsma kızlara asılma bişe olmazzz ok mii? ztn kızlara asılan üyelikten man yicekkk... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: oho Perş. Ocak 31, 2008 3:12 pm | |
| halit senden bize sıra gelirse bişiler ederuk bence kıslara asılan deil de kısları rahatsız eden atılsın... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: fatih findikci Perş. Ocak 31, 2008 3:14 pm | |
| Hoşgeldın fatih.. Sitede küfür edilenler zaten atılacak kavga etmeye gerek yok |
|
| |
fatality_idris |-| YöNeTiCi |-|
Mesaj Sayısı : 195 MemLekeT : ikizdere de paşam İkizderegenclik : Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: fatih findikci Perş. Ocak 31, 2008 3:47 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: alooooooooooooooo Perş. Ocak 31, 2008 4:24 pm | |
| Ben bişey yapmam siz yapmayındaaa daha idris kimseyi ark olak üye etmemissin ne biçim üyesin sn yaaa:) |
|
| |
ß.ALemdar` |-| YöNeTiCi |-|
Mesaj Sayısı : 1644 Yaş : 36 MemLekeT : Ayni YerDen İkizderegenclik : Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: h.g Perş. Ocak 31, 2008 6:17 pm | |
| | |
|
| |
fatality_idris |-| YöNeTiCi |-|
Mesaj Sayısı : 195 MemLekeT : ikizdere de paşam İkizderegenclik : Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: fatih findikci Perş. Ocak 31, 2008 6:49 pm | |
| - baykus_123 demiş ki:
- Ben bişey yapmam siz yapmayındaaa daha idris kimseyi ark olak üye etmemissin ne biçim üyesin sn yaaa:)
msn ye yazdım gören gelir inş. | |
|
| |
Rizeli_Genc Fenerbahçe
Mesaj Sayısı : 740 MemLekeT : yeyladan İkizderegenclik : Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: fatih findikci Perş. Ocak 31, 2008 10:01 pm | |
| A.SLM HOŞGELDİN HALİT-FATİH TARTIŞMAYA GEREK YOK KIZLARA ASILMAK DA YOK TAKILMAK DA YOK GAYET GÜZEL KONUŞULACAK HERKESLE YOKSA SİTE BATAR İKİZDERELİSESİ SİTESİ GİBİ DÜRÜST OLUN GÖTERELİM GENÇLİĞİMİZİ HADİ BAKALUM BEYLERRR ......... | |
|
| |
AGIR_AGABEY İKİZDERE GENCLİK - 53
Mesaj Sayısı : 235 Yaş : 34 İkizderegenclik : Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: HALİT KARA Perş. Ocak 31, 2008 11:53 pm | |
| KARDEŞLERİM YALANDAN YERE TARTIŞARAK BİRBİRİMNİZİ KIRMAYALIM BU SİTE HERKESİN HERKES KENDİNDEN BİR NEVZE BİLE OLSA BU SİTEDE BİRŞEYLER KENDİNDEN BULUYORSA HOŞ GELMİŞ BAŞIMIZLA GÖNLUMUZLE BERABER HAAA YOK İÇERİĞİ BNM İÇİN ONEMLİ DEĞİL AKSİ ŞEYLER YAPARSA SİTENİN KURALLARI GEREĞİNİ YAPAR BUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ NEDİM ALLAHA EMANET OLUN ARKADAŞLAR | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: fatih findikci Cuma Şub. 01, 2008 8:45 pm | |
| kardeşler sıkıntı yok biz tartışmıyos öle takılıos birbirimize siz ciddiye almayın bu arada h.b kardeşler saolun... |
|
| |
Rizeli_Genc Fenerbahçe
Mesaj Sayısı : 740 MemLekeT : yeyladan İkizderegenclik : Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: fatih findikci Cuma Şub. 01, 2008 8:56 pm | |
| hadi bakalım inş bişey olmaz | |
|
| |
| fatih findikci | |
|